nieuws

13-11-2023

Memorabel in De Lakenhal

Memorabel in De Lakenhal

Sinds een jaar geef ik rondleidingen en workshops aan mensen met dementie en hun begeleiders bij museum De Lakenhal in Leiden onder de naam Memorabel. Na een grondige training en oefening ontwikkelden alle deelnemende rondleiders hun eigen rondleidingen vol ervaringen met beeld, geluid, geur en tast. Ik ontwikkelde al rondleidingen met thema's 'naar buiten', 'vieren' en 'naar binnen' en een workshop marmeren bij de tentoonstelling Imagine Intuition. Het is prachtig om de reacties van de mensen te zien, die altijd blij weer naar huis gaan. Memorabel is een heel waardevol programma waar ik blij ben deel van uit te mogen maken.

13-11-2023

Kinderatelier Punt5

Kinderatelier Punt5

Ik mag sinds een maand deel uitmaken van het gezellige team van Kunstdocenten bij Kinderatelier Punt5 in Rotterdam Delfshaven! Voor Punt5 geef ik wekelijks kunstles op Kunstzinnige Buitenschoolse Opvang de Grote Machinist, en aan de peuters van de Voorschool Dolfijn uit Delfshaven.  Een leuke nieuwe uitdaging waar ik veel ideeën en creativiteit in kwijt kan! 

01-11-2023

Cultuurcoach

Cultuurcoach

Met veel plezier geef ik tweewekelijks Beeldende Vorming als Cultuurcoach van Boijmans Van Beuningen op Accent Praktijkonderwijs in Hoogvliet.

Geïnspireerd op de collectie van het museum, en het werk in het Depot, werk ik, samen met de docenten drama en muziek, aan een vakoverstijgende lessenserie voor leerjaar 1, 2 en 3. Hierbij horen ook een bezoek aan het Depot, een tentoonstelling en het maken van verbinding met de wijk.