nieuws

25-04-2020

Hoera Voor De Kunst

Hoera Voor De Kunst

Ik heb mijn streefbedrag behaald bij de crowdfunding van VoordeKunst.
Dat betekent dat mijn eerste prentenboek, De Kleine Pelgrim, er gaat komen!
Ik heb zelfs nog wat extra geld opgehaald, hierdoor kan ik het boek mooi laten vormgeven door vormgeefster Carol Pijnacker.

Het gaat iets minder spoedig dan verwacht, vanwege de corona-crisis heb ik 24/7 twee kleine kinderen om me heen, waarvan de oudste meteen 'ook wil tekenen' als ik een potlood pak, en een thuiswerkende man die op mijn werkplek zit :-)
Maar vanaf 11 mei mogen ze weer naar de opvang en ga ik er weer keihard tegenaan!

Ik ben iedereen die het project heeft gesteund ontzettend dankbaar. Ik ga er een mooi boek van maken.

 

20-04-2020

Boijmans #homeboij

Helaas kan ik op dit moment niet rondleiden.

Alle musea zijn gesloten, en als ze weer openen, gaan ze waarschijnlijk tot 1 september ook nog geen rondleidingen aanbieden. Hoe het daarna gaat is ook nog spannend.

Gelukkig zijn een aantal musea creatief bezig om toch hun educatie-aanbod aan de man te brengen.

Zo mocht ik voor Boijmans een aantal filmpjes opnemen met een creatieve opdracht die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren.

Je vindt de filmpjes op vimeo en op arttube, onder de hashtag #homeboij

 

 

15-03-2020

Wij Zijn BRAM!

Wij Zijn BRAM!

 

Vorige week zaterdag ben ik tijdens de Algemene Ledenvergadering verkozen tot nieuw Algemeen Bestuurslid van BRAM, de Beroepsvereniging voor Rondleiders, (museum)Acteurs en Museumdocenten. 
Deze vereniging behartigt de belangen van alle rondleiders en museumdocenten, en komt op voor onze rechten. Een goede zaak dus! Blij dat ik deel uit mag maken van het bestuur en zo voor al mijn collega's een zo fijn mogelijke werksfeer kan proberen te bewerkstelligen!