Wilt u een rondleiding door mij boeken? 

Dat kan bij Depot Boijmans Van Beuningen, Stedelijk Museum Schiedam, De Lakenhal in Leiden en het Belasting en Douane Museum.  Uiteraard kan het ook in andere musea in Zuid-Holland in overleg, en door de stad Rotterdam.
Rondleidingen van een uur kosten €90-, van anderhalf uur €120,- vooraf te worden voldaan via factuur.

 

Graag overleg ik met u of er speciale wensen zijn, geef graag van tevoren aan wat u graag wilt zien, dan kan ik me daar goed op voorbereiden.
Een groep mag maximaal 15 personen bevatten, wilt u met meer personen komen, dan vraag ik graag een van mijn leuke collega's om ook een groep rond te leiden.

 
Ook geef ik met veel enthousiasme (gast)lessen beeldende vorming en kunst op scholen, of lezingen over o.a. Het surrealisme, Rotterdam voor de oorlog en mode. Via BRAM geef ik de training 'Welkom zzp'er ' voor rondleiderspoules in musea die overstappen naar werken met zzp'ers. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen, dan denk ik graag mee!

 

Voor het ontwikkelen van (vakoverstijgende) kunstlessen, een doorlopende leerlijn, en rondleidingen of workshops bent u ook aan het juiste adres!

 

 

Artful

Femke Goedhart

Willem Buytewechstraat 93b

3024XA Rotterdam

Tel: 06-30471357

e-mail:

femke@artfulkunsteducatie.nl

KVK Nr. 51869918